Werken als snowboardleraar - Reisverslag uit Fügen, Oostenrijk van Mischa Ridder - WaarBenJij.nu Werken als snowboardleraar - Reisverslag uit Fügen, Oostenrijk van Mischa Ridder - WaarBenJij.nu

Werken als snowboardleraar

Door: Skipje

Blijf op de hoogte en volg Mischa

14 Januari 2009 | Oostenrijk, Fügen

Een nieuw avontuur is begonnen en valt vanaf nu ook hier te lezen:

Ik was met Transavia naar Innsbruck gevlogen voor 50 euro, echt ideaal. Daar de trein gepakt en het laatste stukje met de Zillertal expres afgelegd. Dat is zo’n boemeltreintje die hier door het dal rijdt, maar alles bij elkaar was ik in een klein uurtje in Fugen.
Daar ben ik door die Nederlandse jongen, die daar al zat en een heel seizoen voor Duke Travel skileraar is, opgehaald. Bij hem in zn appartement stonden ook mn spullen. Alleen zijn mn snowboardschoenen weer terug naar Nederland gegaan, omdat ze die er niet uitgehaald hebben. Lekker slim, maar die komen binnenkort met en andere bus mee. Ik heb daar wat spullen gepakt en het grootste deel laten staan, omdat dat ook mn thuisbasis wordt.

Mijn eerste groep verblijft in Tux-Lanersbach en daar ben ik diezelfde dag nog naar toe gegaan. Dit bleek een bedrijfsuitje te zijn van 3 dagen, maar 4 mensen hadden er nog een dagje aan vast geplakt dus die waren er donderdag al. Het is een 4 sterren sporthotel (Kirchler) en echt supermooi. Heb hier mn eigen kamer en toen ik er achter kwam dat ze meerder sauna's en kruidenstoomkamer hebben ben ik daar eerst ingegaan. Die 4 zijn al gaan eten, maar toen ik ook ging eten begonnen ze net aan het hoofdgerecht. Bleek dus dat je eerst 2 voorgerechten krijgt, ook nog en saladebar, daarna het hoofdgerecht en dan een toetje. En allemaal gerechten die superlekker zijn, echt apart en mooi opgediend. Echt niet normaal. Zat ik daar dan in m'n shirtje tussen de 2 mede-eigenaren van dat bedrijf en hun vrouwen. Maar was wel gezellig hoor. Vandaag is de hele groep aangekomen en heb ik de eerste les gegeven; waren 2 licht gevorderden en 2 meisjes die al lekker naar beneden komen, dus heb me vooral met die eerste 2 bezig gehouden. Ook relaxt. De sneeuw is wel goed, maar wordt wel erg ijzig en vooral aan het eind vd dag waren er veel platen. Voor het uitgebreide diner (doen we wel 2 uur over) weer ff in het stoomhok geweest. Net nog ff in de kroeg gekeken en nu naar bed. Het is in ieder geval een mooi begin van mn nieuwe job.

• 22 Januari 2009 - 13:56

Esther:

Kerel!

Ik vertrek zaterdag naar Kaltenbach!!! Misschien een meeting doen in het Zillertal???

Ik heb nog een nummer van jou, maar geen idee of dat je juiste is...

Mail me anders op eamiddelkoop@gmail.com!!

Groetjes!!

• 25 Januari 2009 - 09:21

Bobbejaan:

Ik ben inmiddels net weer terug uit de sneeuw.
    Hoorde dat 't flink aan 't stormen is daaro!

Mischa

Op maandag 10 december zal ik jullie voor enkele maanden gaan verlaten. Dan vlieg ik namelijk vanaf Schiphol eerst naar LA in de States. Hier verblijf ik dan 2 dagen, waarna ik doorvlieg naar Cancun in Mexico. Hier wil ik een Spaanse talencursus voor enkele weken gaan volgen en wanneer mogelijk ook werken. Na 1,5 maand wil ik mijn weg vervolgen door Belize, Guatamala, Honduras, Nicaragua en Costa Rica. Vanaf San Jose zal ik dan begin april terugvliegen. Deze vlucht gaat langs Mexico-Stad waar ik nog een aantal dagen rond ga kieken en dan vlieg ik vanaf daar terug naar Nederland.