Koloniale steden - Reisverslag uit Managua, Nicaragua van Mischa Ridder - WaarBenJij.nu Koloniale steden - Reisverslag uit Managua, Nicaragua van Mischa Ridder - WaarBenJij.nu

Koloniale steden

Door: Skipje

Blijf op de hoogte en volg Mischa

14 April 2008 | Nicaragua, Managua

Na een busrit van ongeveer 9 uur kwam ik in Leon aan. Een prachtige koloniale stad met veel cultuur en het bekende volcano boarden. Ik had dus nog niet gesnowboard, dus dit leek me wel cool. Je klimt een (jonge) vulkaan op en dan kun je naar beneden boarden of sleeen over vuilkanisch gesteente/gruis. Aangezien het boarden erg lastig en langzaam gaat, ben ik gaan sleeen. Dat was wel cool, maar ook erg moeilijk om rechtdoor te gaan. Omdat mijn board hapte ben ik nog flink hard op m´n bek gegaan. But no worries, dat was wel lachen.
Ook Granada is een prachtige koloniale stad met een mooi kratermeer (Lago de Apoyo) dichtbij. Hier ben ik twee middagen (na het stappen) wezen chillen. De dag erna met de boot naar Isla Ometepe (in Lago de Nicaragua) gevaren.

• 17 April 2008 - 18:41

Ilona:

Tja, nog maar eventjes Mies. Nog even doorgaan met genieten dus!
    Enne, Costa Rica toch maar overgeslagen ;)

• 18 April 2008 - 15:44

Bubbels Draadkoek:

Mooi board!

• 18 April 2008 - 19:07

Gerda:

Hoi Mischa
    Het gaat al opschieten he voor je.Voor je vader en moeder ook.Mooie foto,s
    Hier ook alles oke.Groetjes

• 19 April 2008 - 06:01

Wiet:

lekker he dat steen happen vanaf je sneeuwplank?

• 19 April 2008 - 21:44

Wilmama:

De laatste loodjes, Mies.
    Voor ons begint het bijna.
    Nou, maak er nog wat van.
    Je hebt in ieder geval weer veel ervaring opgedaan en veel gezien.
    Eens kijken, of het resultaat zal hebben.
    Tot gauw xx

• 25 April 2008 - 10:58

Anita:

Nou Mies je terugreis is bijna in zicht.
    Wij vertrekken een donderdag richting Turkeije.
    goede reis terug

Mischa

Op maandag 10 december zal ik jullie voor enkele maanden gaan verlaten. Dan vlieg ik namelijk vanaf Schiphol eerst naar LA in de States. Hier verblijf ik dan 2 dagen, waarna ik doorvlieg naar Cancun in Mexico. Hier wil ik een Spaanse talencursus voor enkele weken gaan volgen en wanneer mogelijk ook werken. Na 1,5 maand wil ik mijn weg vervolgen door Belize, Guatamala, Honduras, Nicaragua en Costa Rica. Vanaf San Jose zal ik dan begin april terugvliegen. Deze vlucht gaat langs Mexico-Stad waar ik nog een aantal dagen rond ga kieken en dan vlieg ik vanaf daar terug naar Nederland.