Oud en nieuw feestje - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Mischa Ridder - WaarBenJij.nu Oud en nieuw feestje - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Mischa Ridder - WaarBenJij.nu

Oud en nieuw feestje

Door: Skipje

Blijf op de hoogte en volg Mischa

06 Januari 2008 | Mexico, Playa del Carmen

Op zondag voor oud en nieuw zijn 2 (Braziliaanse) ´vrienden´ van school naar Merida gekomen. Met zijn drieen zijn we toen de grotten van Tecoh gaan bekijken. Erg mooi! En deze keer in ondergrondse cenotes gezwommen.
Met oud (en nieuw) terug naar Cancun en met 6 studiegenootjes naar Playa del Carmen (naast Cancun) gegaan. Hier was het echt superdruk, maar supergezellig. Hier heb je een straat vol met cafe´s en clubs met overal DJ´s en vermengen de Mexicanen zich met toeristen uit verschillende landen (in tegenstelling tot Cancun waar je de Mexicanen in de stad hebt en de Amerikanen in de Hotelzone). De sfeer was relaxt en nieuwjaar hebben we op strand gevierd. Daarna naar een cafe en later naar een club aan ´t strand gegaan. Ze draaiden echt lekkere muziek en ben doorgegaan totdat de zon weer opkwam. Dat was wel mooi, want iedereen begon te klappen en te juichen. Daarna moe maar voldaan op strand in slaap gevallen. Dat had ik misschien beter niet kunnen doen, want ik ben toen enorm verbrand. De foto´s hiervan zijn zelfs een paar dagen later gemaakt, dus het was eerst nog iets erger ;(

• 07 Januari 2008 - 20:30

Ma:

Je haar bevalt me beter, dan dat rooie lijf. Lekker aan het vervellen nu zeker?

• 08 Januari 2008 - 15:05

Bobby De Voyeur:

Geen rommel daar in dat rooie broekie op 't strand zo te zien :-)

• 08 Januari 2008 - 19:52

Ilona:

OOOH wat heb jij het slecht daar!!! En dan dat rooie velletje...Heel erg vervelend voor je hoor! Heb met je te doen....NOT!!!

• 09 Januari 2008 - 08:26

Mr Bunzing:

skipmans,

hahaha, vernam via mijn broer dat je op reis was man!de tering, geen veldonderzoeken meer?gewoon los in zuid americos; lekker!

Nou ik hou t in de gaten. zet me op de maillist en keep me informed.

enjoy.

groeten
    Paul alias mr bunzing

• 09 Januari 2008 - 22:06

Jikke:

ja de zon kan brutal zijn, hier idem, vooral zo hoog in de bergen.

• 13 Januari 2008 - 17:20

Willllliam:

Die Playa del Carmen klinkt een beetje hetzelfde als 'de Stratemseind' ;)
    Nice pictures

Groetjes

• 14 Januari 2008 - 20:21

Skip:

Helahola, bedankt voor al jullie berichtjes!! En dan de neiuwste update: de krulletjes worden al wat minder, het oude rode velletje is verdwenen en een mooi nieuw bruin velletje is verschenen! Kus, Mischa

Mischa

Op maandag 10 december zal ik jullie voor enkele maanden gaan verlaten. Dan vlieg ik namelijk vanaf Schiphol eerst naar LA in de States. Hier verblijf ik dan 2 dagen, waarna ik doorvlieg naar Cancun in Mexico. Hier wil ik een Spaanse talencursus voor enkele weken gaan volgen en wanneer mogelijk ook werken. Na 1,5 maand wil ik mijn weg vervolgen door Belize, Guatamala, Honduras, Nicaragua en Costa Rica. Vanaf San Jose zal ik dan begin april terugvliegen. Deze vlucht gaat langs Mexico-Stad waar ik nog een aantal dagen rond ga kieken en dan vlieg ik vanaf daar terug naar Nederland.