Let op: adreswijziging - Reisverslag uit Cancún, Mexico van Mischa Ridder - WaarBenJij.nu Let op: adreswijziging - Reisverslag uit Cancún, Mexico van Mischa Ridder - WaarBenJij.nu

Let op: adreswijziging

Door: Skipje

Blijf op de hoogte en volg Mischa

20 December 2007 | Mexico, Cancún

Aan iedereen die al klaarstond met kerstcadeaus, kaarten en natuurlijk een fiets, heb ik een kleine (adres)wijziging, omdat ik vrijdag 21 december naar Merida ga voor ongeveer 10 dagen. Het blijkt namelijk dat mijn nieuwe huisje in Cancun geen brievenbus heeft. Een envelop stoppen ze gewoon tussen de deur en alles wat groter is moet je ergens ophalen.
Ik ga morgen (31 december) weer terug naar Cancun, dus alles kan (weer) naar Aleida´s adres gestuurd worden. Bedankt en de groetuh!

• 21 December 2007 - 10:21

Ma:

Hoi Mies,
    Ik wil jou ook hele prettige feestdagen
    wensen met je nieuwe familie.
    Ik zal je missen bij de sjoelwedstrijden,
    alhoewel......ik weet niet, of we die zo wie zo wel kunnen houden zonder jou.
    Oh ja, dat kerstcadeautje zal ik vragen of Pa dat kan regelen. Was toch al ons plan.
    xxxx je mamaatje

• 21 December 2007 - 19:56

Gerda:

Hoi micha ik wil je fijne feestdagen toewensen.Lekker temperatuurtje daar zeker.Hier koud maar wel droog.Vanmiddag nog met je ma naar scapino en blokker geweest.Tot schrijfs Groetjes tante Gerda

• 21 December 2007 - 20:10

Ilona:

Grappig om te lezen dat je nu op plaatsen komt waar wij ook zijn geweest. En ook ik zou best wel een fiets naar je willen brengen:)

Fijne feestdagen! Jij in de zon en in een prachtige omgeving, wij zetten de verwarming wel wat hoger...

En blijf foto's plaatsen!

x Ilona

• 21 December 2007 - 20:23

Pieter Aka Henk:

He Skiperidoo,

Weer lekker aan het reizen geslagen, goed bezig man. Klinkt spannend al die landen die je van plan bent te bezoeken, is weer eens iets anders dan die geile Oz experience. Maar heb je je vriendin ook nog mee genomen of hoe zit dat?
    Ik hoop dat je een goeie tijd heb en dat je nog een beetje lomp en leip kan doen op jouw leeftijd.

Tarrels

Pietje

• 22 December 2007 - 15:52

Willlllll:

Gast,
    Prachtig weer in Holland! Gister op mn werk heerlijk op natuurijs geschaatst, cool man. Misschien boarden tussen kerst en nieuw!! Maar ben toch een beetje jaloers op je:) Geniet ervan x

• 22 December 2007 - 20:15

Wiet En Mirjam:

Alvast fijne kerstdagen en gelukkig nieuwjaar.
    groet,

• 23 December 2007 - 17:12

Skipje:

Hoi pa en ma, bedankt voor de extra fotoruimte! Ik ga er binnenkort gelijk gebruik van maken! Xxx je zoon.

• 24 December 2007 - 11:17

Ikke:

Hee broertje,

Boarden was geweldig...
    Super sneeuw, super weertje...
    maar lees je maar in je mailtje...
    Prettige kerstdagen enso en khoor je nog wel...

Groete,

Ikke

• 24 December 2007 - 12:35

William:

Goeie kerst jongeman and a happy new year!! Ga de 26ste naar Solden, nice.

Ciao

Mischa

Op maandag 10 december zal ik jullie voor enkele maanden gaan verlaten. Dan vlieg ik namelijk vanaf Schiphol eerst naar LA in de States. Hier verblijf ik dan 2 dagen, waarna ik doorvlieg naar Cancun in Mexico. Hier wil ik een Spaanse talencursus voor enkele weken gaan volgen en wanneer mogelijk ook werken. Na 1,5 maand wil ik mijn weg vervolgen door Belize, Guatamala, Honduras, Nicaragua en Costa Rica. Vanaf San Jose zal ik dan begin april terugvliegen. Deze vlucht gaat langs Mexico-Stad waar ik nog een aantal dagen rond ga kieken en dan vlieg ik vanaf daar terug naar Nederland.