Cancun - Reisverslag uit Cancún, Mexico van Mischa Ridder - WaarBenJij.nu Cancun - Reisverslag uit Cancún, Mexico van Mischa Ridder - WaarBenJij.nu

Cancun

Door: Skipje

Blijf op de hoogte en volg Mischa

16 December 2007 | Mexico, Cancún

Hallo iedereen. Hier alles goed, en daaro? De eerste dag dat ik hier was ben ik gelijk naar strand gegaan, maar de dagen erna was het niet echt strandweer (wel 24 graden, maar bewolkt en veel wind). Dus toen maar op zoek gegaan naar een fiets, want heb me een beetje vergist in de grote van die stad hier. Om ergens te komen, vanaf m´n nieuwe huisje in een buitenwijk van Cancun, moet ik namelijk eerst naar de bushalte lopen, wat eigenlijk geen halte is want er staat geen bord, tijd of busnrs. Dan uitzoeken welke (gare) bus ik moet hebben. Dan met de bus naar de stad en als ik naar het strand/de hotelzone (zie google earth) wil dan moet ik nog een andere bus nemen. Vandaar op zoek naar een fiets, maar die zijn nieuw vrij duur en tweedehands kennen ze hier nie. Dus als iemand nog een leuk fietsje heeft staan, laat het me weten en plak er een postzegel op! M´n adres volgt binnenkort. Groetjes!

• 18 December 2007 - 19:58

Ma:

Heb nog 3 fietsen van je in de schuur staan
    Op welke zal ik een postzegel plakken?
    Weet nu hoe we moeten msnen.
    Was leuk he?
    xxxMa

• 18 December 2007 - 20:46

Rinus De Ridder:

prachtige beelden fiets isop de post

• 18 December 2007 - 22:41

Wiet En Mirjam:

he sjef,
    Fijn te horen dat je aan je spaanse cursus bent begonnen. Kunnen we op de volgende mountainbiketocht in het spaans praten.

• 19 December 2007 - 10:01

Jacqueline:

he Mischa, errug leuk om je te volgen op deze manier. Fietsen genoeg zo te lezen, ik wil er best een komen brengen hoor, ik heb het zowiezo veel liever warm dan koud!
    xxx Jacqueline.

• 23 December 2007 - 17:08

Skipje:

Genoeg fietsen in de aanbieding zo te lezen. Ik ben benieuwd als ik terug ben in Cancun of de postbode er eentje tussen de deur heeft gevouwen. Groetjes

Mischa

Op maandag 10 december zal ik jullie voor enkele maanden gaan verlaten. Dan vlieg ik namelijk vanaf Schiphol eerst naar LA in de States. Hier verblijf ik dan 2 dagen, waarna ik doorvlieg naar Cancun in Mexico. Hier wil ik een Spaanse talencursus voor enkele weken gaan volgen en wanneer mogelijk ook werken. Na 1,5 maand wil ik mijn weg vervolgen door Belize, Guatamala, Honduras, Nicaragua en Costa Rica. Vanaf San Jose zal ik dan begin april terugvliegen. Deze vlucht gaat langs Mexico-Stad waar ik nog een aantal dagen rond ga kieken en dan vlieg ik vanaf daar terug naar Nederland.