the USA - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Mischa Ridder - WaarBenJij.nu the USA - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Mischa Ridder - WaarBenJij.nu

the USA

Door: Skipje

Blijf op de hoogte en volg Mischa

10 December 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Yes,Skipje mocht na 2 interviews met de douane, verschillende scans, een soort van bodymassage, een geheime tascontrole en een voedselcontrole het beloofde land binnen. Aangezien LA niet echt een centrum heeft, Hollywood me niet aansprak en Venice Beach in het donker geen aanrader is, ben ik naar een hostel in Hermosa Beach gegaan. Een relaxt surfstrandje in een buitenwijk van LA. Na de karaoke naar bed en de volgende dag La in. Wilde het eerst op de fiets doen, maar dat werd afgeraden vanwege de vele highways, de heuvels en de getto´s. Daarom maar met het OV. Ik vond het niet echt bijzonder; een paar grote gebouwen, snelwegen recht door de stad heen, het neppe Hollywood en de Mexicaanse, Japanse en Chinese buurt. Chinatown was van het centrum nog wel het mooiste. Maar het beste kun je nog wel aan de kust en aan de stranden blijven. Daar kun je namelijk partyboys op rollerskates zien!!

Mischa

Op maandag 10 december zal ik jullie voor enkele maanden gaan verlaten. Dan vlieg ik namelijk vanaf Schiphol eerst naar LA in de States. Hier verblijf ik dan 2 dagen, waarna ik doorvlieg naar Cancun in Mexico. Hier wil ik een Spaanse talencursus voor enkele weken gaan volgen en wanneer mogelijk ook werken. Na 1,5 maand wil ik mijn weg vervolgen door Belize, Guatamala, Honduras, Nicaragua en Costa Rica. Vanaf San Jose zal ik dan begin april terugvliegen. Deze vlucht gaat langs Mexico-Stad waar ik nog een aantal dagen rond ga kieken en dan vlieg ik vanaf daar terug naar Nederland.